- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по андрология
- Еректилна дисфункция? - на психична основа или болестна
Еректилна дисфункция? - на психична основа или болестна
- Анонимен
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
11 Дек 2009 14:51 #1
от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Еректилна дисфункция? - на психична основа или болестна
Здравейте,
Имам проблем с ерекцията и то сериозен. Когато съм с приятелката си "не мога да вдигна самолета" и това ме притеснява адски много, защото държа на нея. И преди ми се е случвало, но не е 5 последователни пъти. Дори вече спряхме да правим секс. Та интересува ме: Как да разбера/ преценя дали проблемите ми с ерекцията са на психична основа или е някакъв болестен процес.
Благодаря !
Имам проблем с ерекцията и то сериозен. Когато съм с приятелката си "не мога да вдигна самолета" и това ме притеснява адски много, защото държа на нея. И преди ми се е случвало, но не е 5 последователни пъти. Дори вече спряхме да правим секс. Та интересува ме: Как да разбера/ преценя дали проблемите ми с ерекцията са на психична основа или е някакъв болестен процес.
Благодаря !
- д-р Георгиев
-
- Посетител
12 Дек 2009 11:58 #2
от д-р Георгиев
Re: Еректилна дисфункция? - на психична основа или болестна
Това трябва да се установи от лекар-специалист след консултация. Но все пак един от белезите на психогенната еректилна дисфункция е нощната и сутрешната ерекция в бързовълновата (РЕМ) фаза на съня. Освен това психогенната се съпровожда с изпотяване, сърцебиене и прекъсване на ерекцията.
- Здравко
-
- Посетител
28 Дек 2009 20:10 #3
от Здравко
Тъй като темата се разрасна я разделих на две и запитването на радибой преместих в отделна
тема за ерекцията
.
- Анонимен
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
28 Дек 2009 20:11 #4
от Анонимен
Аха... Ще използвам листче за да видя дали през нощта имам ерекция. Благодаря и пак ще пиша.
Модератори: д-р Георгиев