Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по андрология
- Вечната тема с мъжкото либидо и импотентността
Вечната тема с мъжкото либидо и импотентността
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
10 Дек 2009 18:50 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Вечната тема с мъжкото либидо и импотентността
Абе според вас дали е наистина вярно, че всеки 3-ти мъж има някакъв проблем с ерекцията? Я кажете как си подобрявате либидиото и потенциата... Билки ли вземате, трибестан ли, ЗМА ... или ядете магданоз и чесън. Толкова много съм чел за този проблем и все си мисля, че тези бабини билки действат на типа на самовнушението, демек си мислиш, че пиеш нещо и затова действа.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
11 Дек 2009 00:30 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Re: Вечната тема с мъжкото либидо и импотентността
Каквито и билки да ми хвалят, за мен най-добрият начин да повишиш и поддържаш потентността и либидото е честото правена на секс. Иска се постоянство, добро хранене, душевно спокойствие, а доколкото тези "псевдоафродизиаци" като магданоз и пиперки, мисля, че не помагат много.
ЗМА-то имам наблюдения върху него по повод тренировките в залата и наистина мога да кажа, че ми усили и либидито, но за да се усети някакъв ефект поне няколко седмици/месеци редовен прием е нужен. :x
ЗМА-то имам наблюдения върху него по повод тренировките в залата и наистина мога да кажа, че ми усили и либидито, но за да се усети някакъв ефект поне няколко седмици/месеци редовен прием е нужен. :x
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Здравко
-
- Посетител
11 Дек 2009 12:24 #3
от Здравко
Re: Вечната тема с мъжкото либидо и импотентността
Съгласен съм с Василец, ако няма секс, поне нещо друго да го замества... Здравословният начин на живот предразполага към дълголетие и дълголетна потентност на мъжа и жената - малко сектантско звучи, но това са фактите.
Затова правете любов
и живейте рационално.
Затова правете любов