Забележка

The forum is in read only mode.

Диета - Препоръки

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
22 Сеп 2012 16:54 - 22 Сеп 2012 17:05 #1 от sent1
sent1 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Диета - Препоръки
Диетата е специфичен процес на пълна промяна на хранителните навици,съобразен с конкретния човек, неговата цел и здравословно състояние...прочетете подробна информация на посочения сайт:

sites.google.com/site/dietitecom/home
Last edit: 22 Сеп 2012 17:05 от sent1.
23 Сеп 2012 23:30 #2 от tsetso
Диета - Препоръки
Нямам против ненатрапливите реклами, но в случая май не се касае за това. А да си призная - разгледах сайта и хич не ми хареса. :)

Административен профил.
24 Сеп 2012 00:38 #3 от Коди Мартин
Диета - Препоръки
Съгласен съм с Цецо. Използвани са размазани снимки, като и половината от тях са с различен размер. Една с една не си пасва, а да не говорим, че и половината сайт не е преведен на български.

Ако искате да претърпите някакво развитие поработете малко от естетическа гледна точка и подредете малко по-добре нещата.

Може да направите и форум по-нататък, ако се разраснете :)

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
26 Сеп 2015 10:46 #4 от sofi22
Диета - Препоръки
Здравейте! Подложих се на диета и въпреки че нямах никакви очаквания, този път успях да сваля 7 кг, но към допълнение с това ми излязоха стрии, някой може ли да ми даде съвет как да се справя с тях?
27 Сеп 2015 17:50 #5 от Vasilec
Диета - Препоръки
Сега, ако съм обеден, че става въпрос за реклама на продукт, за който ще се пише в следващия пост, изобщо не бих писал! Но тъй като и аз съм потърпещ, ще споделя: решение на проблема е единствено оперативно. Всичко останало е реклама. Все пак с времето белезите избледняват и са по-малко видими.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
03 Окт 2015 11:39 #6 от ivelinakoleva
Диета - Препоръки
Мъжът ми иска да се подложи на диета, бихте ли ми препоръчали някаква, от която не се гладува?
19 Ян 2016 21:25 #7 от miha
Диета - Препоръки
Софи.aз след като пробвах с хиляди кремове без резултат, отидох в Инканто Център, където си направих няколко процедури за премахване на стрии с лазер. Центърът се намира на ул. Лермонтов №32
град Бургас. Останах много доволна. Ивелина за диета, с която не се гладува, може би е ниско въглехидратната бих ти я препоръчала, защото не е трудна за изпълнение. Надявам се да съм ви помогнала!
Създадено с Kunena форум