Забележка

The forum is in read only mode.

диета за отслабване

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
14 Сеп 2011 17:46 #1 от Lamqta
Lamqta COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED диета за отслабване
Здравейте,
мъж съм на 32 години, но в последните години малко му поотпуснах края и качих доста килограми. В момента съм 124 килограма, а съм висок към 1.80 м. Ще ви помоля някой да препоръча диета може би тази на дюкан, но се притеснявам да няма някакви сериозни последствия. Все пак мисля да свалям някъде по 10 кг на месец, затова ми трябва нещо сериозно и неопасно.
Благодаря.
15 Сеп 2011 08:06 #2 от Vasilec
Re: диета за отслабване
Ще се повторя за сетен път - здравословно отслабване от 10 кг на месец не съществува, макар и да спазвате най-здравословната диета. Оптимални резултати се получават при смъкване на максимум 4-5 килограма за месец или по кг на седмица. Прочетете най-добре препоръките в тази статия , дано Ви свършат работа.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
28 Сеп 2011 18:48 - 14 Юли 2015 13:15 #3 от hyuli
Re: диета за отслабване
:D
Last edit: 14 Юли 2015 13:15 от hyuli.
07 Фев 2012 09:44 #4 от evelin444
Отговор: диета за отслабване
Не ти препоръчвам строги диети, защото всички знаем че след това си връщаме всичките свалени килограми, че дори и отгоре..моят съвет е да хапваш от всичко, което обичаш, но по малко и да наблегнеш на зеленчуците..а също така знам едни хапченца, които на мен и на две мои приятелки много помогнаха, казват се SlimWeight Pro и са доста ефективни и не са опасни :)
07 Фев 2012 09:51 #5 от aido
Отговор: Re: диета за отслабване
Здравей,защо не опиташ с книгата на Дюкан...моя приятелка само така отслабна.А никакви сериозни последствия не се появиха,напротис се чувстваше отлично
Създадено с Kunena форум