Забележка

The forum is in read only mode.

Как действа Lida - Лида Дайдайхуа

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
28 Сеп 2009 22:35 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Как действа Lida - Лида Дайдайхуа
Прочетох рекламата на Lida - Лида Дайдайхуа в този сайт. Впечатлена съм от резултатите, които са описани.
Мисля да го пробвам. Ако някой е пробвал действието му ще съм му много благодарна ако сподели своя опит.
Предварително благодаря.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
14 Окт 2009 15:49 #2 от Vasilec
Re: Как действа Lida - Лида Дайдайхуа
По-скоро не се доверявай на такива многообещаващи продукти :)

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • Anonymous
  • Посетител
02 Ян 2010 00:48 #3 от Anonymous
Ne deistva !
  • Anonymous
  • Посетител
19 Апр 2010 22:37 #4 от Anonymous
И на мен се опитаха да ми продадат този препарат обаче аз не съм глупав и не се вързах преди да прочета из нета за кво говорим. Първо прочетох десетки коментари на хора доволни смъкнали по 4, 5 килограма за 10дни и тн, после обаче се добрах и до това което очаквах. Може се манипулирани. През лятото препарата е спрян и забранен за разпространение в България тък като съдържал Sibutraminе в количества надвишаващи многократно разрешените. Оказа се че за препарата да давали и репортаж по БТВ и е обявен като препарат който може да носи сериозен риск за здравето на човека ако се използва без лекарско предписание.

Тук обаче почна да ме гложди любопитството какво толкова прави тоя Subistramine обаче не намерих нищо в нета. Та въпроса ми е какво прави този Subistramine как може да ни навреди и как точно влияе на нашият организъм. Ако някой има инфо ще се радвам да го сподели защото съм сигурен че има и доста други хора които не са информирани и могат да се подведат.
  • Anonymous
  • Посетител
17 Сеп 2010 14:54 #5 от Anonymous
ЗДРАВЕЙТЕ!Аз мога да ви кажа,че този продукт действа. Жена на години съм и съм силно впечатлена. Но говаря за Лида със зелените блистери. За 1месец свалих 7 кг,не ми се яде, повече течности се приемат и сваляш. Не спортувам, но за сладкиши и тестени продукти не ми се и мисли. Определено си действа.По-скоро търсете зелената лида, тя е оригиналната.
02 Ное 2010 10:05 #6 от v_antonova1986
Една моя приятелка го използваше и имаше ефект. Свали 12 кг. за един месец. После забременя и пак напълня. сега пак пие лида но като ,че ли няма същия ефект. Чувала съм, че има гадни странични ефекти.

Отслабване, Бързо Отслабване, Otslabvane, Как Да Отслабна
26 Ное 2010 13:24 #7 от aneliarankova
При мен подейства. За два месеца свалих 7килограма и съм много доволна. Единственото, което определям като недостатък е лек световъртеж и непрекъснатата жажда, която ме гони.

Фотоепилация
16 Авг 2011 15:00 #8 от ivanangelov88
Здравейте ,реших и аз да си дам мнението по въпроса ...според мен всякакви такива хапчета са напълно излишни ...човек като иска да отслабне винаги може - било то с диета,с разделно хранене , с тренировки...тези хапчета дори и да помогнат винаги имат странични ефекти ,които понякога са много лоши ,така че щом имате воля да отслабнете може да се постигне с по-нормални средства.

Блиндирани Врати
Създадено с Kunena форум