- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Хранителен режим
- desiivanova
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
25 Ное 2017 23:35 #1
от desiivanova
desiivanova COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Хранителен режим
От две седмици съм на хранителен режим и ми е много трудно. Онзи ден бях в една приятелка и тя хапваше гофрети с шоколад, не можах да устоя, обожавам шоколад и наруших режима. Вие как се справяте? Случва ли ви се да нарушите режима си.
- sofi22
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
26 Ное 2017 17:15 #2
от sofi22
Хранителен режим
На всеки човек се случва. Щом обичаш толкова много сладко, може да си вземеш този сироп healthstore.bg/pure-nutrition-zero-calor...-ml-ochakvayte-skoro . Ще хапваш без да се притесняваш, че ще ти навреди.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
26 Ное 2017 22:42 #3
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Хранителен режим
Тука монолог ли се води, от един човек с два псевдонима? Хората са измислили чийт дей (cheat day), приложим за всеки режим почти, особено тези по-рестриктивните. А другото е просто реклама на някакви продукти, дето не вървят. Айде със здраве
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
26 Ное 2017 22:43 #4
от Vasilec
Sport Medicine
Хранителен режим
Допълнение: И Деси Иванова пак е замесена, както при темата с кредитите тук: zdravbadi.com/forum/lafche/14727-kredit-otkade/5920
Sport Medicine