- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Нашето здраве
- Здравословно хранене и диети
- Хранителни режими за отслабване
- Какво мислите за диетата на Аткинс
Какво мислите за диетата на Аткинс
- Bratoj
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
31 Ян 2011 16:14 #1
от Bratoj
Bratoj COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Какво мислите за диетата на Аткинс
Хайде моля, кажете си мнението за тази популярна диета. Мисля да я почвам, тъй като трябва да отслабна за 5-6 седмици близо 10 килограма, което само тази диета обещава. Притеснява ме единствено факта, че диетата може би ще ми излезе твърде скъпо.
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
31 Ян 2011 23:22 #2
от Petyr
Горд студент по медицина.
Re: Какво мислите за диетата на Аткинс
аз лично не съм й голям фен. по-добре е да не отслабваш толкова рязко, че така приятелката ми имаше сериозни здравословни проблеми.
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
01 Фев 2011 15:19 #3
от Petyr
Теориите на Аткинс остават недоказани и аз лично съм против твърде високопротеиновите и високомаслените диети, тъй като високият прием на протеини и мазнини може да причини здравословни проблеми, особено свързани със сърцето.
Аткинс диетата не позволява достатъчен прием на зеленчуци и плодове, които поне според повечето съвременни диетолози следва да са основна част от всяка полезна за здравето диета заради многото ползи от тези храни.
Аткинс диетата не позволява достатъчен прием на зеленчуци и плодове, които поне според повечето съвременни диетолози следва да са основна част от всяка полезна за здравето диета заради многото ползи от тези храни.
- Svetlana
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
04 Фев 2011 11:07 #4
от Svetlana
Мнението ми е що годе положително, стига да си в добро здравословно състояние. И все пак аз лично не бих се пробвал да я спазвам за повече от 1, макс 2 месеца