- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Въпрос за фитнес съчетана с тичане всеки ден?
- radiboi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
12 Апр 2010 07:55 #11
от radiboi
Re: Въпрос за фитнес съчетана с тичане всеки ден?
Здравко много ти благодаря за програмата и съветите.Надявам се ако имам въпроси да ти пиша.
- radiboi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Апр 2010 12:22 #12
от radiboi
Благодаря ти Здравко за програмата и за съветите.
Още един въпрос : всеки ден ли да тичам или в дните когато са фитнес тренировките?
Още един въпрос : всеки ден ли да тичам или в дните когато са фитнес тренировките?
- Здравко
-
- Посетител
12 Апр 2010 12:55 #13
от Здравко
Гледай да тичаш не повече от 4 пъти на седмица, на гладно или след тренировка към 40 мин. Ти си решаваш кога.
- radiboi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Апр 2010 18:23 #14
от radiboi
Благодаря ти Здравко но мисля ,че ще ми е малко тежка твоята пограма.Имам в предвид сериите които са 4 за дадено упражнение.Няма ли да има натоварване като се има в предвид ,че правя и Кардио?
- Здравко
-
- Посетител
12 Апр 2010 18:50 #15
от Здравко
Както си прецениш, по принцип е наистина тежичка и трудно й се смогва, особено ако си ангажиран с друга дейност през деня. За това съм на мнение да караш по по-лека и да не се вманиачаваш.
Преди тренирах по подобна програма (малко по-тежичка), след което имаше дълъг период на демотивация. Сега се занимавам повече със спорт само и единствено с цел поддържане на спортна форма и здраве.
Плуване, бягане, фитнес, успоредки - сменям непрекъснато и правя това, което ми харесва. затова ти препоръчвам да се забавляваш с фитнес и твойта програма е достатъчна, стига да се модифицира и да натоварваш правилно цялото тяло, за да постигнеш по-голяма хармония.
Успех!
Преди тренирах по подобна програма (малко по-тежичка), след което имаше дълъг период на демотивация. Сега се занимавам повече със спорт само и единствено с цел поддържане на спортна форма и здраве.
Плуване, бягане, фитнес, успоредки - сменям непрекъснато и правя това, което ми харесва. затова ти препоръчвам да се забавляваш с фитнес и твойта програма е достатъчна, стига да се модифицира и да натоварваш правилно цялото тяло, за да постигнеш по-голяма хармония.
Успех!
- radiboi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Апр 2010 21:57 #16
от radiboi
Благодаря ти много Здравко май най добре е да си тичаш и да го даваш по леко в залата.
Все пак не сме професионални културисти.Благодаря ти.
Все пак не сме професионални културисти.Благодаря ти.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
12 Апр 2010 22:46 #17
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Евалата за тоя коментар бридчет.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.