Забележка

The forum is in read only mode.

Тренировка в залата за начинаещ

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
24 Ное 2009 14:43 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Тренировка в залата за начинаещ
Добър ден :) ,
Мисля да се занимавам с фитнес, до сега не съм посещавал залата, не съм тренирал дори вкъщи или на лостове и като цяло изобщо нямам мускулна маса, а издръжливостта и силата ми са под всякаква критика. Би ви помолил за съдействие за направата на програма за супер начинаещ, т.е. някоя лесна програма, която да използвам.Бъдете възможно най-изчерпателни, а не да е от сорта на Понеделник - гърди, трицепс, Вторник- крака, рамена или - т.н.. Трябва ми да ми кажете точно кои упражнения трябва да правя, като имате едно на ум, че не съм издръжлив и все едно правите програма за 15-16 годишно дете :) , сега стъпващо в залата (с малката разлика, че съм на 22 години)
Искам да направя баница и да увелича размерите на бицепса, трицепса, рамена, корем, гърди.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
25 Ное 2009 18:50 #2 от Здравко
Re: Тренировка в залата за начинаещ
Маса се прави на маса има една приказка. Малко повече инфо да ни споделиш като мерки, кг, височина, процент подкожни мазнини и цели (освен да "направиш баница") и т.н. Идеята ми е, че за една тренировка трябва да се подходи индивидуално. Тъй като си напълно начинаещ се ориентирай към кръговите тренировки - т.е. цялото тяло се тренира в една тренировка. Виж 1-2 базови упражнения на мускулна група и си състави програма. Внимавай с килограмите, които слагаш, и помоли за съвети при техниката на изпълнението.
По-здрави!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
25 Ное 2009 19:03 #3 от Vasilec
Re: Тренировка в залата за начинаещ
Четем и спираме дотук с обсъждането. Питай чичко Гугъл що е то фитнес и бодибилдинг и тогава стъпвай в залата, че иначе да не пострадаш от някоя контузия. Ето нещо за по път >>> Фитнес въпроси и отговори

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум