Забележка

The forum is in read only mode.

Програма за начинаещи

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
30 Окт 2009 14:52 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Програма за начинаещи
Здравейте!
Почнах фитнес от преди 2 седмици (преди това съм ходил но с много прекъсвания). Но ходя редовно на лостове, там набирания и кофички и правя лицеви редовно вкъщи.Направих си сам програма и ще ви помоля да ми дадете съвети за нея.

Понеделник:Гърди,Корем
Вторник:Почивка
Сряда:Бицепс,трицепс
Четвъртък:Почивка
Петък:Гръб,рамо
Събота:Почивка
Неделя:Почивка
Крака немога да правя понеже имам проблеми с капачките затова не съм ги включил

Другия ми въпрос е добре ли е ако съм например 2-ра смяна да ходя на фитнес сутринта а на лостове вечерта,а ако съм първа да ходя на лостове сутринта а на фитнес вечерта.Ако може дайте някакви съвети,ще съм много благодарен
Какво ще кажете
P.S На 17 години съм,ръст 184,74 кг.
Не съм включил упражненията,защото бих искал вие да ми кажете кой упражнения са най добри са начинаещи
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
31 Окт 2009 12:30 #2 от Здравко
Re: Програма за начинаещи
Предвид малкия ти стаж в залата бих ти препоръчал да почнеш с кръгова тренировка, т.е. тренировка за цялото тяло 3-4 пъти седмично, докато достигнеш определено ниво на ММ и сила, например до 4-5-тия месец, може и по-ранно или по-късно - сам ще прецениш.
Ако пък си решил да почваш сплит тренировка. Тренировка два или три дни седмично с леки модификации да я нагодиш за себе си, но в общи линии основните упражнения са дадени.
И последно - недей да претренирваш, една тренировка дневно била тя на лостове или на фитнес е достатъчно.
Успех!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
12 Ное 2009 20:39 #3 от Vasilec
Re: Програма за начинаещи
СЪгласен съм със Здравко, не избързвай.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум