- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Програма
- polina
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Фев 2011 18:39 #1
от polina
polina COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Програма
Здравейте! Виждам, че форумът е малко застоял, но силно се надявам на отгвор. Първо да кажа, че съм на 15 и следвам режима на 90 дневната диета, но искам и да спортувам като се има впредвид, че вкъщи ми е най-удобно. От доста време насам през определен период или като съм се застояла повечко и искам да се пораздвижа си пускам тае бо на били бланкс или пък една от програмите на синди кроуфорд. Бих искала и сега да ги включа, но си нямам и на идея как. Едното е повече кардио, а в това на синди се набляга повече на работата с мускулите. (не съм много наясно с нещата, но се надявам, че ме разбирате
mrgreen:
- Sport
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
06 Фев 2011 19:13 #2
от Sport
Re: Програма
Аз съм за Синди, майка ми тренираше преди по нея и беше много доволна. Сега не знам тази диета ми се струва твърде агресивна и рестриктивна, за да тренираш нещо твърде интензивно, затова по-добре синдито.
- Здравко
-
- Посетител
06 Фев 2011 19:31 #3
от Здравко
Здравей, ако може нещо повече да кажете относно начина ви на хранене, ще ни бъде от полза, тъй като диетата има доста разновидност откъм калории и храни.
По принцип, както изтъкна и Sport, при твърде рестриктивните диети не се препоръчва интензивна физическа активност поради ниския енергиен прием и кръвна захар, т.е. тай бо-то може да ви бъде твърде интензивно. Естествено всичко зависи от индивидуалните особености на организма и трябва да си прецените сами кое е подходящото за вас.
В крайна сметка аз лично бих ви препоръчал да спазвате цялостен здравословен режим на хранене + спорт и да целите бавно и постепенно, но трайно отслабване. Защото макар и 90-дневна, диетата си е диетата и след като я приключите, съществува риск да възвърнете старото си тегло.
Успех!
По принцип, както изтъкна и Sport, при твърде рестриктивните диети не се препоръчва интензивна физическа активност поради ниския енергиен прием и кръвна захар, т.е. тай бо-то може да ви бъде твърде интензивно. Естествено всичко зависи от индивидуалните особености на организма и трябва да си прецените сами кое е подходящото за вас.
В крайна сметка аз лично бих ви препоръчал да спазвате цялостен здравословен режим на хранене + спорт и да целите бавно и постепенно, но трайно отслабване. Защото макар и 90-дневна, диетата си е диетата и след като я приключите, съществува риск да възвърнете старото си тегло.
Успех!
- petra
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
04 Мар 2011 17:10 #4
от petra
Аз тренирам с гиричките и по модела на Синди, само че я знам на изуст и не ми трябва касета, за да я тренирам, пък и съм си я изменила малко! Успех!
- ivansemkov88
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
01 Юни 2011 19:55 #5
от ivansemkov88
Здравейте, на 23 съм и искам да започна да тренирам, затова една фитнес и хранителна програма ми би била много полезна. Преди време бях започнал да тренирам за по няколко месеца и все се отказвах, защото нямах достатъчно време и желание донякъде, но сега това не е така
Благодаря.