Забележка

The forum is in read only mode.

Имам огромни гърди. Операция за намаляване.

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
19 Май 2010 23:30 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Имам огромни гърди. Операция за намаляване.

Не зная дали е дар божи /ако е, то той е дар божи само за мъжете/, но големият бюст, освен че е голям е и тежък. Трудно се тича с него, дори и да се позабързаш малко и започва да ти пречи. Докато си на 18-20 години не обръщаш сериозно внимани на това, но аз съм на 27 и все повече се замислям за намаляване на моя бюст по хирургичен път.
Затова ако някой /или по-точно някоя/ знае нещо за добър хирург на цици, нека да пише. Ще съм му много благодарна.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Май 2010 09:47 #2 от Zuzi
Re: Имам огромни гърди
Здравейте,
И аз все повече се замислям за операция за намаляване на гърди. За сега съм взела координатите на д-р Николай Георгиев (не този Георгиев във форума), но поне чакам да навърша 20 (така било препоръчително), т.е. до 1 година. Препоръчаха ми го горещо, сега е на частна практика и консултациите са безплатни, така че нищо не ви пречи да се прегледате при него.
Въпреки това ви съветвам да видите още мнения.
Успех и пишете, кат стане работата ;)
Зузи.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
20 Май 2010 10:25 #3 от Здравко
Re: Имам огромни гърди. Операция за намаляване.
Здравейте,
Преместих темата ви, тъй като значително се отдалечи от първоначалната дискусия. Ето нещо, което всяка жена трябва да прочета преди да има намерение да си намали бюста > намаляване на бюст
  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
20 Май 2010 18:14 #4 от Anonymous

И аз съм на мнение, че златната среда е винаги за предпочитане. Като гледам поморийката от Биг брадър /като гледам огромния й безформен бюст/ и ме побиват тръпки. То бива бива силикон, ама трябва да има мярка. Когато стане прекалено много и той натежава. Гледам я женицата направо се е пригърбила от тежестта на силикона. Не зная тоя Христо /Нептунчо/ как я харасва с тези огромни "хубусти".
20 Май 2010 19:52 #5 от Pepina
Re: Имам огромни гърди
Да, и аз съм чувала само хубави думи за него, но повече за слагане на силикон, отколкоот за намаляване на гърди. Но както и да е... той е един от най-добрите хирурзи в страната.
19 Ян 2011 12:11 #6 от iskraivanova84
Дар Божи, ама друг път, това е ужасно нещо.
Операция му е майката, особено при такава гръдна обиколка.

Хранителни Добавки
03 Юли 2011 16:36 #7 от angelnenov1988
Нищо не пречи да отидете на прегледа и да ви кажат какво може да се направи, но според мен ако не ви пречат осезателно, то си е наистина дар и като се има предвид, колко жени се подлагат на операция само и само за да имат такава обиколка! Вие си решавате, но преди да решите проучете добре ползите и минусите на една такава операция.
03 Юли 2011 17:26 #8 от vremenen
Аз харесвам големите гърди... имат си своя чар.
А до колкото съм гледал операции за намаляване или корекция, белезите не са никак приятни за гледане.
02 Окт 2015 22:45 #9 от ivelinakoleva
Понякога не е само до чара, наистина на моменти е доста неудобно.
Създадено с Kunena форум