Забележка

The forum is in read only mode.

Възстановяване след слагане на силикон?

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Ное 2009 20:16 #1 от Kremi
Kremi COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Възстановяване след слагане на силикон?
Интересува ме колко долу горе е възстановителният период на поставянето на импланти. Имам някакви предположения, но да видим по-компетентно мнение, тъй като подозирам едно момиче, че си е сложила силикон, но се чудя колко време трябва да се възстановява, понеже я виждам поне веднъж на седмицата. Възможно е да е оптична измама или превръзките да се скрият...
Пък от друга страна, ако не е твърде агресивна процедурата винаги съм била склонна да пробвам? Какво е вашето мнение.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
21 Ное 2009 18:38 #2 от д-р Георгиев
Re: Възстановяване след слагане на силикон?
Здравейте,
Твърде е вероятно приятелката Ви да е скрила от Вас, понеже възстановителният период е около 1 седмица.Отказ от Слагане на силикон в гърдите
25 Ное 2009 18:56 #3 от Vasilec
Интересно. Винаги съм си мислел, че е повече от 1 седмица. Явно съм се лъжел, но пак ако не се лъжа, доколкото знам след слагането на силикон трябва на 1 година да се правят разни корекции от хирурга върху бюста, т.е. жената се заробва едва ли не до живот (това малко крайно прозвуча).

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
19 Ян 2011 12:17 #4 от iskraivanova84
При братовчедка ми периода беше около седмица, а за "до живота", има нещо вярно, но то е за смяната на имплантите, през нам-си-колко-си години (примерно шест).

Хранителни Добавки
19 Ян 2011 16:50 #5 от Svetlana
Лично аз не бих се подложила на подобно мъчение. Едно на ръка, че съм си добре надарена, но всичките тези процедури и интервенции. Всяка жена трябва да приема тялото си такова, каквото е. А ако си комплексирана, все ще намериш за какво друго да си :)
Може би малко глупаво звучи, но в 99% от случаите операциите по уголемяване на бюста са излишни :?
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум