- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
неволни потрепвания на прасците в покой
- baipas
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
17 Ное 2012 19:36 - 17 Ное 2012 19:51 #1
от baipas
baipas COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED неволни потрепвания на прасците в покой
На 51гд. съм,преди 3гд. и до сега получавам неволни потрепвания на прасците/от петата до коляното на отделни места-неволни съкращения/ в покой.Правиха ни проф. прегледи /ИЗЛЕДВАНИЯТА кръв и орина са в нормата/на работа и ми изписаха магнезий с вит. В комплекс.
Моля някой да ми обясни какво ми е ,и дали да се безпокоя.Невроложката спомена нещо за увреда на периферния двигателен неврон ,но писа че съм здрав,засега не намирала някакви отклонения.Ако има др. невролог ще съм много благодорен да ми обясни и даде съвет.
Моля някой да ми обясни какво ми е ,и дали да се безпокоя.Невроложката спомена нещо за увреда на периферния двигателен неврон ,но писа че съм здрав,засега не намирала някакви отклонения.Ако има др. невролог ще съм много благодорен да ми обясни и даде съвет.
Last edit: 17 Ное 2012 19:51 от baipas.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
17 Ное 2012 20:40 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Не разбрах само какво ви притеснява? Болки, схващания има ли? Не виждам някакви обезпокояващи оплаквания от това, което описвате. Електролити изследвани ли са?
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- baipas
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Ное 2012 21:54 - 17 Ное 2012 21:55 #3
от baipas
нямам болка,само като съм легнал или седнал получавам неволни потрепвания на прасците/от петата до коляното на отделни места-неволни съкращения/ в покой.ЕЛЕКТРОЛИТИ НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ
Last edit: 17 Ное 2012 21:55 от baipas.
- tsetso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Админ
18 Ное 2012 22:02 #4
от tsetso
Административен профил.
А колко често се случва това? Важно е да попитам и какви медикаменти приемате? Щом от неврологичния статус е всичко ОК и още се притеснявате, може да пуснете електролити. След като и те са в референтните граници, не виждам място за притеснение при това, че само имате неволни, неболезнени съкращения и аз получавам такива понякога.
Административен профил.
COM_KUNENA_THANKYOU: baipas
- baipas
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Ное 2012 10:55 #5
от baipas
Постоянно ги имам,някога по силно или по слабо.Нощно време като заспя не ги усещам.Невроложката каза да се наблюдавам ,ако започнат да ми се стопяват мусколите да отида на невролог.
- Д-р Кабакчиева
-
- Посетител
20 Ное 2012 16:03 #6
от Д-р Кабакчиева
Здравейте!
Аз също не смятам, че има място за притеснение. Добре е да продължавате да се лекувате с магнезий и витамини от група Б. За да сте по-спокоен, че всички е наред е резонно да изследвате електролити - имам предвид натрий, калий, калций- общ и йонизиран, фосфор и магнезий.
Успех!
Аз също не смятам, че има място за притеснение. Добре е да продължавате да се лекувате с магнезий и витамини от група Б. За да сте по-спокоен, че всички е наред е резонно да изследвате електролити - имам предвид натрий, калий, калций- общ и йонизиран, фосфор и магнезий.
Успех!
- baipas
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
21 Ное 2012 17:10 #7
от baipas
ДНЕС БЯХ НА НЕВРОЛОГ,ИЗПРАТИ МЕ НА ЕМГ/ЕП КАБИНЕТ.Заключение:ОТ ИЗСЛЕДВАНИТЕ ПРОКСИМАЛНИ И ДИСТАЛНИ МУСКУЛИ НА ДОЛНИТЕ КРАЙНИЦИ В ПОКОЙ СЕ ОТВЕЖДА СПОНТАННА Б.Е.А. ОТ ЕДИНИЧНИ ФАСЦИКУЛАЦИИ. ПРЕ ЛМК- ОТВЕЖДАТ СЕ ЛЕКО ПОВИШЕН % ПОЛИФАЗНИ АП НА Д.Е С ВРЕМЕТРАЕНЕ В РЕФЕРЕНТНИТЕ ГРАНИЦИ. ММС - ЛЕКО РАЗРЕДЕНО ТРАСЕ. ЛАТЕНЦИИТЕ НА "Ф" ВЪЛНИТЕ, ОТВЕДЕНИ ОТ М . ЕКСТ. ДИГТИТОРУМ БРЕВИС И М. АБДУКТОР ХАЛУЦИС ДВУСТРАННО СА ЛЕКО УДЪЛЖЕНИ. КАСАЕ СЕ ЗА КОРЕНЧЕВА Л5-ЕС1-ЕС2 УВРЕДА ДВУСТРАННО. БЕЗ ДАННИ ЗА ПРЕДНОРОГОВА УВРЕДА.
РЕЦЕПТА-ФЛОСТЕРОН 1СУСП. ИНЖ,МИЛГАМА 7 БР ИНЖ.,ТРОСИКАМ 1 ТАБ ДН.,МИДОКАЛМ150мг.3*1,МАГНЕЗИЙ250 с вит В комрл. 1 вечер.
ЧЕТОХ В ИНТЕРНЕТ ЧЕ ТУМОР НА СРЕДНИЯ МОЗАК ПРИЧИНЯВА СЪЩИТЕ СИМПТОМИ.ОТТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РАЗБЕРЕ?
РЕЦЕПТА-ФЛОСТЕРОН 1СУСП. ИНЖ,МИЛГАМА 7 БР ИНЖ.,ТРОСИКАМ 1 ТАБ ДН.,МИДОКАЛМ150мг.3*1,МАГНЕЗИЙ250 с вит В комрл. 1 вечер.
ЧЕТОХ В ИНТЕРНЕТ ЧЕ ТУМОР НА СРЕДНИЯ МОЗАК ПРИЧИНЯВА СЪЩИТЕ СИМПТОМИ.ОТТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РАЗБЕРЕ?
- Д-р Кабакчиева
-
- Посетител
21 Ное 2012 20:38 #8
от Д-р Кабакчиева
Здравейте!
По-добре не четете нищо в интернет, за да си създавате излишни притеснения и страхове. В интернет може да пише много неща и повечето от тях са неверни. Затова ние в този сайт и форум се стараем да бъдем в помощ на участниците, но в никакъв случай не омаловажаваме личния контакт с лекаря. Ако неврологът, при който сте бил днес, не е споделил с Вас такова опасение и не е предприел друго изследване, мисля че няма място за притеснение.
Живейте спокойно и проведете изписаното лечение!
По-добре не четете нищо в интернет, за да си създавате излишни притеснения и страхове. В интернет може да пише много неща и повечето от тях са неверни. Затова ние в този сайт и форум се стараем да бъдем в помощ на участниците, но в никакъв случай не омаловажаваме личния контакт с лекаря. Ако неврологът, при който сте бил днес, не е споделил с Вас такова опасение и не е предприел друго изследване, мисля че няма място за притеснение.
Живейте спокойно и проведете изписаното лечение!
- baipas
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
22 Ное 2012 00:14 #9
от baipas
Благодаря , ще се постарая.Но все пак съм претиснен.
- le saint
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
09 Ян 2015 16:48 #10
от le saint
Здравейте,
аз имам подобни оплаквания