Забележка

The forum is in read only mode.

Как да изгубя наднорменото си тегло?

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
08 Дек 2014 13:57 #11 от kitito
Редуктан действа като подтиска глада и увеличава метаболизна, това е ноговото основно действие!
15 Ян 2015 18:56 #12 от milenapiv9
момичета, не си тровете организъма с химия, отслабвайте със здравословно хранене, и ефекта ще е дълготраен и няма да си давате парите на глупости.
21 Ян 2015 13:15 #13 от kitito
Аз лично не успях по здравословния начин, а и нямах много време. За това решех да използвам продукт за отслбване.
06 Мар 2015 09:42 #14 от gabriela
[/quote]
Редуктан действа като подтиска глада и увеличава метаболизна, това е ноговото основно действие![/quote]
Здравей, можеш ли да ми кажеш дали си имала някакви проблеми със странични ефекти? Опитваме се да събера повече информация за да взема правилното решение. Благодаря
18 Мар 2015 12:56 #15 от kitito
Аз лично не съм имала никакви проблеми със странични ефекти, чувствам се много добре! За мен това е добър продукт, но всеки си има мнение!
24 Мар 2015 10:33 #16 от gabriela
По принцип и аз обичам естествените неща, но опитах с няколко диети и не постигнах резултат. За това мисля да опитам с подобен продукт. Иначе чесно казано и аз бях малко скиптично настроена към подобен тип продукти. Но мисля да опитам дано да постигна резултат, че с това тегло не се стои. Благодаря Ви за съветите!
05 Ное 2015 08:50 #17 от mika_05

В крайна сметка използвали редуктана? Какво мислиш за него и как се чувстваш ?
06 Ное 2015 12:55 #18 от zdravka25
Здравей, нямам информация за продукта, но не съм чувала добри отзиви за продуктите за отслабване.
Моят съвет е да започнеш да се храниш здравословно, да спортуваш и всичко останало ще се нареди с времето. Иска се упоритост.
20 Ное 2015 16:52 #19 от sofi22
Най-добрият начин е спортът и разделното хранене.
07 Дек 2015 09:38 #20 от gabriela
Напълно съм съгласна с горното мнение, няма по-добър начин от това. Но определено при мен това не подейства, може би аз бъркам някъде. За това прибягнах до продукти за отслабване, и да аз използвах редуктана и то два пъти първи път за месец загубих 6 килограма след това отново за месец загубих 8. От тогава минаха няколко месец, за сега нямам проблеми, надявам се и да не се появят. Лек ден от мен
Създадено с Kunena форум