- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Нашето здраве
- Здравословно хранене и диети
- Хранителни режими за отслабване
- Диетата на дюкан! Резултати и съмнения?
Диетата на дюкан! Резултати и съмнения?
- Kremi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
05 Ное 2009 21:16 #1
от Kremi
Kremi COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Диетата на дюкан! Резултати и съмнения?
Невероятно, но факт. Отслабнах за 3 дни с 3 килограма по тази диета. Сега съм на ударната част, която мисля да продължи не повече от 7 дни, а после ще видим.
За сега съм наистина доволна. От 68 килограма - 65 кг съм сега... Заветната цел е 50 кг! Висока съм 170
Това, което единствено ме тревожи е да не си навредя по някакъв начин. Тук чета и на много други места, че диетата може да е опасна за бъбреците. Чудя се как да постъпя?
П.С. Дано скоро пиша в раздела хранителни режими за поддържане :П
За сега съм наистина доволна. От 68 килограма - 65 кг съм сега... Заветната цел е 50 кг! Висока съм 170
Това, което единствено ме тревожи е да не си навредя по някакъв начин. Тук чета и на много други места, че диетата може да е опасна за бъбреците. Чудя се как да постъпя?
П.С. Дано скоро пиша в раздела хранителни режими за поддържане :П
- Здравко
-
- Посетител
06 Ное 2009 12:11 #2
от Здравко
Re: Диетата на дюкан! Резултати и съмнения?
Гледай да не надхвърляш повече от 2 г белтък (най-добре под 1,5, което е трудно постижимо за диетата) на килограм телесна маса, т.е. 2 гх65 кг=130 г, което приблизително прави макс. 800 г месо на ден. Затова пий големи количества вода - 3-4 литра на ден.
Това с изключването напълно на фибрите от диетата не го разбирам, затова хапвай от време на време сурови зеленчуци.
Това с изключването напълно на фибрите от диетата не го разбирам, затова хапвай от време на време сурови зеленчуци.
- Anonymous
-
- Посетител
12 Ное 2009 17:00 #3
от Anonymous
Ще използвам темата да питам. Спазвам вече 7ми ден ударния режим, интересува ме дали е удачно да го спазвам още толкова време, за да постигна желания от мен ефект по-бързо.
Засега съм свалила 4 килограма, искам да сваля още 4.
Благодаря предварително.
Засега съм свалила 4 килограма, искам да сваля още 4.
Благодаря предварително.
- Zuzi
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Ное 2009 17:04 #4
от Zuzi
Поли,
Не бих ти го препоръчала. Ако имаш желание направи два-три разтоварващ ден и тогава или направо премини към 2рия етап и после пак както е по план.
Не бих ти го препоръчала. Ако имаш желание направи два-три разтоварващ ден и тогава или направо премини към 2рия етап и после пак както е по план.
- Kremi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Ное 2009 20:09 #5
от Kremi
Мен да ти кажа честно не ми се отрази зле 10 дни. Сама си решаваш, но по-добре дай си почивка.
- Anonymous
-
- Посетител
30 Ное 2009 20:21 #6
от Anonymous
Здравейте отново,
Все по-голям успех жъня с диетата, наистина е добра. Вчера си направих пълни изследвания както препоръчахте и се оказах екстра. Вече съм в третия етап на диетата и поддържам 14-те килограма, които свалих.
Чувствам се страхотно и отново жива. Започнах да спортувам постепенно и в момента правя 4-и обиколки на стадиона, което ме държи тонизирана. Благодаря Ви много за подкрепата, до нови срещи.
Чао
Все по-голям успех жъня с диетата, наистина е добра. Вчера си направих пълни изследвания както препоръчахте и се оказах екстра. Вече съм в третия етап на диетата и поддържам 14-те килограма, които свалих.
Чувствам се страхотно и отново жива. Започнах да спортувам постепенно и в момента правя 4-и обиколки на стадиона, което ме държи тонизирана. Благодаря Ви много за подкрепата, до нови срещи.
Чао
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
01 Дек 2009 17:22 #7
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Радваме се, че жънеш успехи щом това ти помага. Аз лично съм противник на дюкан, но щом така е твоята воля и действа. Чакаме да споделиш как е ситуацията след някой друг месец.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Здравко
-
- Посетител
10 Дек 2009 18:16 #8
от Здравко
Е, дюкан си има и своите плюсове, но наистина носи недостатъците на всеки универсален хранителен режим - не е нагласен спрямо човека, а спрямо теоретична постановка.
- naydenantonov80
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
31 Май 2011 21:31 #9
от naydenantonov80
Жена ми в момнета започва диетата и съм леко притеснен за пълното отсъствие на въглехидрати в началото. Четох че те влияят и на емоционалния баланс на организма, а за свойствата им като енергиен източник всички сме наясно. Не съм познавач, но ми изглежда малко небалансирана като цяло. Някакви мнения по въпроса?
- Ivalina
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Thank you received: 1
01 Юни 2011 11:11 #10
от Ivalina
Ивалина Петкова
[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]
Аз съм привърженичка а и не виждам какво лошо можи да стане за 5 дни без въглехидрати, освен да се чувства първите 2-3 дена малко изморена.
П.С. БТВ аз се чувствах отлично дори и от самото начало с дюкан.
П.С. БТВ аз се чувствах отлично дори и от самото начало с дюкан.
Ивалина Петкова
[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]