азооспермия

азооспермия - липса на сперматозоиди в спермата.

на латински език: azoospermia.
на английски език: azoospermia.
Сподели или оцени, ако сме били полезни
1< 1< 1< 1< 1< Оценка 0.00 (0 гласове)