проктит

Проктит – възпаление на ануса и лигавицата на ректума (правото черво)

На латински: proctitis

На английски: proctitis

Сподели или оцени, ако сме били полезни
1< 1< 1< 1< 1< Оценка 0.00 (0 гласове)