подкожен абсцес

подкожен абсцес - развива се в подкожните тъкани.

на латински език: a. subcutaneous.
на английски език: subcutaneous abscess.
Сподели или оцени, ако сме били полезни
1< 1< 1< 1< 1< Оценка 0.00 (0 гласове)