Епистаксис

Епистаксис – кръвоизлив от носа

На латински: epistaxis
На английски: nosebleed, epistaxis
Сподели или оцени, ако сме били полезни
1< 1< 1< 1< 1< Оценка 0.00 (0 гласове)